Tandem lento lahjaksi

MAHTAVA ELÄMYS KOKENEEN VARJOLIITOPILOTIN KYYDISSÄ!

Täysin turvallinen ja rauhallinen startti tapahtuu maasta käsin (esim. laskuvarjohypyssä pitää oikeasti hypätä lentokoneesta), auton tai mönkijän toimiessa hinausapuna. Hinaus suoritetaan siten, että pilotti ja matkustaja saavuttavat noin 400-500 metrin korkeuden, jolloin irroitetaan hinausköysi ja aloitetaan vapaalento. SE KOKEMUS TULEE JÄÄMÄÄN MIELEESI !

TARJOUS!!!

TURUN SEUDUN RIIPPULIITÄJÄT tarjoaa nyt sinulle huiman lentokokemuksen huimalla tarjoushinnalla:
– Noin 20 minuutin lentokokemus (sis. tarvittaessa useamman hinauksen)
– Normaalihinta 285 €. NYT 30% alennuksella 200 € (koodi TSR-TANDEM-22). 

Ota yhteyttä ja sovitaan sopiva aika, jolloin sinä tai ystäväsi pääsee lennolle tai toki tietysti molemmat (mutta eri lennoille, heh…)!

Kenelle sopii:
– Kaikille yli 15 vuotiaille
– Perus terve ja liikuntakykyinen, ei erityisiä terveysvaatimuksia
– Polttariporukat, lahja polttarisankarille
– Lahjaksi synttärisankarille tai koulusta valmistuvalle
– Ikimuistoiseksi elämykseksi itselle

Miten:
– Lähetä email: tandem@turunseudunriippuliitajat.fi
(viestisi välitetään tandem-pilotillemme. Saat heti sähköpostitse vastauksena pilotin puhelinnumeron ja hän ottaa sinuun yhteyttä pikapuoliin)
– Ilmoita tarjouskoodi: TSR-TANDEM-22
– Kerro puhelinnumerosi, aikataulutoiveesi ja montako lennätettävää olisi tulossa.
– Me soitamme sinulle ja sovitaan ajankohta.
– Saavu/saapukaa lentokentän alueelle ja soittakaa pilotille saadaksenne lisäohjeet starttipaikalle (Huom! Kiitoratoja ei saa ylittää autolla).
– Paikanpäällä saat tarvittavan tietopaketin turvallisen lennon suorittamiseksi.
– Vaatetus: Rento ja reipas. Kengät sen mukaan, että voi juosta lyhyen spurtin ennen lentoon nousua.

Missä:
– Oripään lentokenttä, Hirvikoskentie 300, 32500 Oripää
– Oripää sijaitsee karkeasti Turku, Pori, Rauma, Tampere ja Hämeenlinna -kehän keskellä, noin 50 kilometriä Turusta koilliseen. 

 

Varjoliidin on laskuvarjoa muistuttava lentolaite, jolla voi oikeasti lentää! Varjoliidossa hyödynnetään nousevia ilmavirtauksia, joiden avulla päästään jopa noin kahden kilometrin korkeuteen ja liukumalla edetään haluttuun suuntaan. Suomen ennätys varjoliidon matkalennossa on 314,4 km (J. Makkonen) eli parhaimmillaan varjoliitimen avulla voi matkustaa todella kauas.

Tandem-varjoliito toimii täysin samalla periatteella, mutta matkustajan kanssa. Matkustaja saa nauttia turvallisesti ja helposti upeista maisemista kokeneen ja koulutetun pilotin ohjatessa varjoliidintä. Varjoliitoa voisi ajatella extreme-harrastukseksi, mutta termi ei ihan sellaisenaan sovi varjoliidolle.

Lähetä sähköpostia (saat vastauksena tandem-pilotin puhelinnumeron) ja kysy lisää! Varjoliito tandem on todellinen elämyslahja! 🙂